Radicale koerswijziging bezorgt Van der Kaan succes

Tot 2016 leverden wij onze vertaaldiensten aan enkele grote technologiebedrijven: wij werkten achter de schermen als verlengstuk van hun eigen vertaalafdeling. Daarnaast waren wij de ‘go-to-partner’ van vertaalbureaus die niet over de juist technische vertalers beschikte voor technische vertaalprojecten.

Begin 2017 hebben wij besloten een andere koers te varen en niet meer aan vertaalbedrijven, maar uitsluitend rechtstreeks aan bedrijven met technische vertaalbehoeften te leveren en ons duidelijker te profileren.

Dat heeft ons een flinke expansie opgeleverd: Van der Kaan Technology Translations levert sinds die tijd aan een snel groeiende groep klanten die kunnen leunen op onze gespecialiseerde kennis. Zij rekenen op ons om hun technische documentatie en content te vertalen. Wij doen dat in meer dan 30 talen.

Naast hoge kwaliteit speelt snelheid speelt een belangrijke rol in het huidige technische vertaallandschap. Vertalingen worden vaak in de slotfase van een project uitgevoerd. Als een vertaling langer vergt dan de klant had ingeschat kan dit allerhande problemen opleveren, bijvoorbeeld voor een productintroductie.

De huidige markt vereist van technische bedrijven dat ze snel schakelen en onze onderneming is hier bij uitstek op ingericht.

Bovendien zijn wij de zusteronderneming van vertaalkabaal! met wie wij onder één dak gehuisvest zijn. Wij gebruiken elkaars expertise, waardoor wij ook ‘normale’ vertalingen, zoals web content of juridische stukken, perfect voor onze technische klanten kunnen oppakken.

 

www.vanderkaan.nl – 020 2440 629 – teamcs@vanderkaan.nl